Sprayhood en achtertent

Sprayhood en achtertent

We kunnen u vaak aan de hand van het boottype en uw aangegeven wensen al een voorlopige prijsopgave geven. Vervolgens gaan we naar uw schip om te meten en te mallen.  U ontvangt dan een nauwkeurige prijsopgave en we gaan het product in onze zeilmakerij tekenen en uitwerken. De buiskap/sprayhood wordt in elkaar gezet en vervolgens op de boot geplaatst. Zien we nog onvolkomenheden, voldoet het product niet aan onze strenge kwaliteitseisen dan worden er nog verbeteringen aangebracht, net zolang tot uw product ons visitekaartje is!
Het materiaal waar we meestal mee werken is Markilux. Dit is een 100 % Poly-acryl (Dralon) en is leverbaar in diverse kleuren. Ook is de afwerkbies leverbaar in diverse kleuren. Soms is het mooi dit in een contrasterende kleur te maken en soms is het mooier dit in dezelfde kleur als het doek te maken.
Frames zijn soms al aanwezig op het schip en soms worden deze nieuw door ons geleverd, altijd wat het beste is voor uw product.
Levertijden: Planning is alles en ook daar zullen we ons altijd aan proberen te houden. Echter: mallen met windkracht 10 is onmogelijk en in Nederland zijn de weergoden nogal grillig te noemen. We zijn dus altijd afhankelijk van de weersomstandigheden en een uitloop is soms onvermijdbaar!