Laten reinigen

Laten reinigen

U kunt uw zeilen, bootkap of tent ook professioneel laten reinigen. Wij zijn inzamelpunt voor Ultramar Zeil- en Tentwasserij.
Klik hier voor meer info www.zeilwasserij.nlwasserij

Zeilwasserij

Ultramar is een modern en goed uitgerust bedrijf, gespecialiseerd in het grondig, veilig en milieuvriendelijk reinigen van o.a. jachtzeilen, bootkappen, tenten, zeilhuiken en parasols.
Onderhoud, luxe of noodzaak?
Jachtzeilen, bootkappen, tenten en dergelijke hebben nogal wat te verduren van zand en zout, maar ook van atmosferisch vuil, spinnen, vogelpoep, vliegjes, algen en andere agressieve vervuiling. Door regelmatig te laten reinigen en eventueel impregneren zal het vuil zich minder hechten aan de vezels van het doek. Dit verkleint de kans op scheuren en andere beschadigingen.

Het gehele jaar door!
Ultramar heeft een uitgebreid netwerk van inzamelpunten. Bij deze zeilmakers, watersportwinkels en jachthavens kunt u de te reinigen artikelen inleveren. Ultramar heeft een distributiesysteem ontwikkeld, waardoor het mogelijk is de jachtzeilen e.d. binnen enkele dagen bij deze inzamelpunten op te halen en na circa 1 tot 8 weken weer schoon af te leveren. Het gehele jaar door! www.zeilwasserij.nl
Ultramar Protector succes onder wedstrijdzeilers
Steeds meer wedstrijdzeilers gebruiken de Ultramar Protector om de zeilen te beschermen tegen (vervuild) water. Doordat de zeilen vrijwel geen water opnemen zijn ze een stuk lichter dan de zeilen van de concurrentie. Hierdoor kunnen er heel wat meters gewonnen worden.
Laminaatzeilen
Door ons reinigingsproces, speciaal voor ons ontwikkelde reinigingsmiddelen en jarenlange ervaring zijn wij in staat om zelfs de allermodernste laminaatzeilen te reinigen.